sunnuntai 8. elokuuta 2010

Runko nousee.

Ihan hyvä tahti Kastellin asentajilla tuntuu olevan kun runko nousee pystyyn kovaa tahtia. Voipi silti olla että tuntumaan vaikuttaa se että tässä on tullut seurattua 3kk työmaata joka ei näyttänyt edistyvän lainkaan.

Talopaketin toimitus on jaksotettu siten että osa tavarasta tulee jälkitoimituksina. Kuitenkin nämä 'jälkitoimitukset' tulevat todella nopealla aikataululla puutavaratoimituksen jälkeen (kattoristikot tulivat itse asiassa ennen talopakettia ;) ) ja asentajilla on kova kiire tehdä tontille tilaa uudelle tavaralle. Tämän viikon toimituksina olivat ikkunat, tuulensuojalevyt ja eristeet.

Savupiipun tilasimme onPIIPPU nimisestä firmasta. Erikoista tässä piipussa on se, että se tuodaan tontille kokonaisena. Aika komea kapistus tuo on kun pituutta meidän piipulle tuli 9m ;). Pisteet kotiin yritykselle asiakaspalvelusta!! Kaupanteon jälkeen meidän ei ole tarvinnut puuttua toimituksen tai asennuksen yksityiskohtiin vaan ovat hoitaneet asiat takkatoimittajan ja Kastellin kanssa ilman että meidän on tarvinnut toimia välikätenä.


Näkymää talon pohjoispuolelta:


Johanna istuskelemassa keittiön ja olohuoneen välisellä portaalla:


Pojat tutustumassa tulevaan kotiinsa :) .. Styroksiviritys on unidrainin ympärille väsäämämme muotti jolla jätimme kaivolle liikkumavaraa. Kuulemma sitä on käytännössä mahdotonta saada täsmälleen suoraan, täsmälleen oikealle paikalleen ennenkuin kylppärin seinää aletaan rakentamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti