tiistai 31. elokuuta 2010

Katto päällä!

Nyt on kaikki tuulensuojalevyt paikoillaan ja katto päällä. Meidän oman mokan takia kattoturvatuotteet lojuvat vielä pihalla ja odottavat asennusta. Meidän oli tarkoitus pyytää Ruukin kattoasentajia laittamaan nekin paikoilleen mutta asia unohtui ja jäi tekemättä.

Tästä eteenpäin edistys tuleekin olemaan jonkin verran hitaampaa. En edes osaa sanoa kuinka kauan joku yksittäinen asia tulee kestämään. On hankala näin kokemattomana arvioida jotain höyrynsulkumuovin laittamisen kestoa. Tarkoitus olisi kuitenkin edetä niin, että talo saataisiin lämmitysvalmiiksi ennen talvea, eli höyrynsulkumuovin lisäksi tulisi asentaa sähköt, ja vaakaeristeet, ja tehdä katto valmiiksi siihen pisteeseen, että Kastelli voi asentaa eristeet sinne (ja varmasti paljon kaikkea muuta, mitä en itse ole tullut ajatelleeksi :P). Sitten vaan takka paikoilleen, ja rakennusjätteet palamaan niin koko talo on lämmin :)

Työmaa tulee seisomaan melko tyhjillään muutaman viikon, kun Kastelli nyt lopettelee ja Ilkan lomat alkavat vasta syyskuun lopulla. Tosin tontti on kuin pommin jäljiltä, joten täytyy meidän jostain repiä aikaa sen siivoamiseen lähiviikkoina.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Todella mukavaa, kun löysimme tämän päiväkirjan ! Samaista taloa rakennamme hieman jäljempänä kylläkin, ensi vkolla alkaa kattotuolien asennus. Sisustussuunnitelmanne kuulostavat upeilta ja täällä kanssa odotellaan malttamattomina, että päästäisiin jo luomaan niitä pintoja. Tsemppiä raksan pyöritykseen !
    terv. Rakentajaperhe Porista

    VastaaPoista
  2. Heippa! Kiva, pian se teilläkin näyttää jo tältä :) En tosiaan jaksaisi myöskään odottaa, että pääsisi niitä tärkeimpiä asioita laittamaan, eli laattoja, keiitiötä, yms. ;) Onnea projektiinne!

    VastaaPoista