torstai 19. elokuuta 2010

Ikkunat paikalla!

Edistys on huomaamattomampaa nyt kuin vielä pari viikkoa sitten, kun tuntui, että joka päivä oli joku uusi seinä pystyssä ja nyt joutuu miettimään, että oliko tuo laudanpätkä tuossa viime viikolla vai onko se uusi. Tänään kuitenkin lautakasa näytti taas hyvin erilaiselta, kun ikkunat oli laitettu paikoilleen.


En tiedä oliko työmiehet samoja kuin aluksi mutta nämä tänpäiväisetkin äijät vaan hymyili ja tuijotti, kun yritin kysyä heiltä jotain. Kun ensimmäistä kertaa kävin katsomassa taloa, kun Kastellin miehet olivat paikalla yritin kysellä pilareiden jaloista ja niiden valamisesta ei kumpikaan työmies vissiin ymmärtänyt sanaakaan puheestani ja tuijottivat vain ja hymyilivät. Onneksi heidän suomea puhuva esimies Kastellilta ilmestyi paikalle ja pelasti minut. Olin ajatellut silloin kantaa lavoja toiselle puolelle tonttia ja tehdä purkupaikan kipsilevyille ja eristeille, mutta Kastellin porukka lupasi tehdä sen, vastaanottaa kuorman, sekä peittää kaiken pressuilla, jotta minun ei tarvitsisi. Tasa-arvoa parhaimmillaan ;)

Toisin kuin maatyöporukan kanssa, en ole vielä ainakaan nähnyt, että Kastellin miehet istuskelisivat ja ihmettelisivät työmaalla, vaan autossa soivan Eesti-radion tiukkaan tahtiin he ovat ahertaneet aina siellä käydessä. Jos budjetti antaa periksi otamme ehkä samat tyypit vielä jatkamaan hommia, jotka eivät kuulu Kastellin toimitukseen.
6 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla seurataan miten edistyy :P Jos saa udella niin paljonko pohjatyöt kustansi ilman paalutusta?

  T: Kusan pikkuveli

  VastaaPoista
 2. Liian paljon :( Voin lähettää privana tarkempaa tietoa jos sulla on sille käyttöä.

  VastaaPoista
 3. De ser fint ut, tsemppiä! jag börja just själv fundera på mitt prijekt, huhhuh de e mycke o fundera på!
  -Kiki

  VastaaPoista
 4. Tack! :) Joo det faktiskt är mycket att fundera på :S Men hopperligen är det allt värt det sen! Lycka till med ditt projekt!

  VastaaPoista
 5. No siellähän alkaa jo näyttämään ihan hyvälle, meillä saatiin tänään viiminenkin palanen keittiöö paikalleen, nyt ei oikeestaan sitten talon sisältä puutu mitään. Piankos te meiät saatte kiinni. Koskas tuutte kattelee, voitais sopii vaikka edestakaset kattelut, ei oo ehtinyt poikkeemaan teiän tontilla hetkeen.

  VastaaPoista
 6. :D hah.. joo, no jos teiltä vielä parin vuoden päästä jotain puuttuu niin sit saadaan ehkä teidät kiinni :) Mut joo, ens viikolla olin ajatellut et voisi tulla käymään. Oon halunnut jo pitkään tulla mut ei vaan oo kerennyt :/

  VastaaPoista